lørdag 30. april 2011

Sukkersøtt #122


Ikveld har jeg fått ryddet i stemplene mine
( skikkelig bra oversikt nå:-). Kost meg med flere nyheter av nytt scrappestæsj!!! Er bare så heldig og ha gode scrappevenner som vet akkurat hva en scrapper ønsker seg:-) og familie som gir gavekort på Bikuben:-)....PERFEKT!!!

Laget et kort med et av mine nye søte Tildaer:-), div. puncher, roser, min nye crop-a-dile, perler og litt bånd. Ukens utfordring hos Sukkersøt er sommerfugler...så det er også med!

Nyt sola dem som har den:-) og ha en fin helg!

tirsdag 26. april 2011

White, blue and pink card:-)


I have made a card for Wild Orchid Challenge 22.
White+ 2 colors...chose pink and blue:-)
This cute Papilio is colored with Promakers, pink and white flowers are from WoC. As you all know:-)...love to use roses on my cards! Lots of butterflies..Martha Stewart punch..just love it!
Swirls, pearls and congratulation stamp in Norwegian:-) Glitter on frames and some details.

Have a great week everybody!

søndag 10. april 2011

Sukkersøtt #120....blomster!!


Tema hos Sukkersøtt er blomster!!!
Både motiv, tekst stempel og mønster ark har blomster:-)...pluss roser!!!
En lenke fra et kjede jeg kjøpte i Amsterdam er med også. Litt brun og hvit bazzil og et par puncher har vært i sving:-)
Noen rosa perler litt her og der.

Ha en fin kommende uke! Og nyt søndagen:-)

tirsdag 5. april 2011

Kort i beige/brunt/aprikos:-)


Takk for sist til alle koselige scrappedamer som gjør fredagene på Skedsmotreff til en topp scrappe kveld!! Storkoser meg:-) Ikke alltid jeg får laget så mye..men det ble da hvertfall dette kortet.
Kort i beige, brun og aprikos...MS sommerfugl punch, bonde bånd, blomster og Tilda! Er litt svak for noteark..og dette er en restebit som passet i fargene:-) Glitter er med!

Årets kort som lages får ikke tekst på før jeg vet hvilken anledning kortet skal brukes til:-) Har bare jentekort på lager som det står gratulerer på..alle sammen!! Går jo ikke det:-)

Bursdags forberedelser denne uken (2 stk:-)..med alt som hører til:-) Husvask, handling, baking og matlaging! Litt stress og veldig koselig!
Ingen blogging og kommentarer fra meg på en ukes tid:-)
En fin uke og kreativ uke ønskes alle som er innom:-)