onsdag 27. mars 2013

Bryllupskort (21,5 x 15).

Riktig god påske til alle bloggvenner og ellers andre som er innom!! Et bryllupskort i blått,hvitt og sølv i bloggen min idag! Brukt masse puncher, stempler fra kort og godt og mønster ark fra bildmålarna. To søte hjerte charms fra kuttut, perle swirler(som nesten ikke syns på bildet) og roser fra WoC er også med:-) Swirle diesen fra CheryLynn og Magnolia er ofte med på mine kort om dagen...fine sammen:-) Innsiden har stor skriveplass. Dies fra Marianne design på venstre side. Storkoste meg å lage dette kortet!! På forrige messe kjøpte jeg to forundringspakker med charms...moro! Mange jeg ellers ikke hadde kjøpt ble med meg hjem:-) Bl.a disse store på forsiden av kortet. Her på Østlandet har vi superfint påskevær!! Helgen tilbrakte vi i Trysil og ble "litt"brun trodde jeg...men det ble mest freiner:-) Ja, ja...nyter ihvertfall feriedager og fine sol dager med familien. God påske!!!

fredag 15. mars 2013

Bursdagskort.

Idag har jeg laget et bestillingskort på formiddagen:-) Brukt mønsterark i rosa/brunt/hvitt pluss to bazzil. Sugar Nellie motivet er digitalt og fargelagt med promakers. Ellers brukt diverse kjente dies og puncher! Noen roser fra WoC, perler og metall blader. Tekst stempler fra north star stamps/ kort og godt. Er veldig glad i dette motivet også....supersøte disse digi motivene som du får kjøpt hos FunkyKits. Vi har i skrivende stund -12C her på østlandet. Fint scrappevær:-) Ønsker alle scrappeberter en strålende helg!!

lørdag 9. mars 2013

En herlig liten godklump:-)

Er ikke dette motivet bare skjønt? Har fargelagt med promakers:-) Laget et nytt julekort idag...snøen lavet ned her på formiddagen..ble inspirert til dette kortet. Brukt rød/hvit bazzil og Magnolia mønster ark. Marianne dies bak motivet, pluss div puncher og andre kjente dies. Tekst stempelet er fra Kreativ hobby. Ønsker alle som er innom en strålende helg!

mandag 4. mars 2013

Easel-kort i blått, brunt og off-white:-)

Dette easel-kortet ble laget på fredagens treff:-) Er såå glad i dette motivet...hun er bare supersøt og lett å fargelegge. Brukt promakers:-) Ellers Pion ark, bazzil ark, litt blomster, perler og noen dies/puncher. Alle kanter er rufset og svertet med distress. Tekst stempelet fra north star stamps er blandt mine favoritter!! Vi var 15 personer på treffet 1 mars:-) Av de faste scrappedamene som meldte avbud på fredag vet jeg at flere skal på andre stortreff i april. Så alt i alt blir vi ganske få... i skrivende stund bare to påmeldte. Velger derfor å avlyst treffet 13 april. Håper de som leser dette kan bruke jungel-telegrafen til sine kjente scrappeberter:-) Lista har blitt så lang og sender derfor ikke sms til alle nå. Først treff blir derfor lørdag 1 juni , fra klokka 12.00 til 22.00! Ønsker alle en fin og kreativ uke!!