torsdag 26. september 2013

Teltkort med Pion ark:-)

Dagens kort er et teltkort med Pion ark og bazzil. Noen kjente dies og puncher er med:-)...som alltid:-) Hjertediesen er festet med 3D puter. Tekststempelet inni ramma er fra KaBoks. Litt glitter, roser fra WoC og litt perlepynt her og der. Alle kanter er svertet med distress. Har t.o.m. gesso på rosene:-) Glemte å ta bilde av baksiden...og kortet ble gitt bort igår:-) Har hatt en liten bloggrunde...kikket mest og noen kommentarer. Alltid inspirerende og ønskelista blir bare lengre og lengre! Ønsker alle en strålende uke og fin fin høst!

fredag 20. september 2013

Long time no see:-)

Lenge siden forrige innlegg på bloggen. Etter en herlig sommer og helt utrolig høst er det igjen mere tid til pcên og hobby. Laget et enkelt kort med noen favoritter:-)....ark, motiv og roser...ja da koser jeg meg i hobbykroken min:-)
Tekst stempelet er nyhet hos North Star Stamps...som selges på messa i Lillestrøm denne helgen:-) Tusen takk Kari for en forhåndstest:-) På lørdag blir det scrappetreff på messa...kanskje vi sees?:-) Riktig god helg til alle som er innom!!