tirsdag 29. oktober 2013

Blått og hvitt jentekort:-)

Her har jeg igjen fargelagt et bildmålarna motiv med promakers:-) Magnolia ark, div kjente dies, roser, bånd og puncher. Ser også ut som jeg har tatt en del av min stuegardin..hihi. Syns kanskje ikke så godt på bildet. Ellers har jeg planlagt div kit til helgens treff. Fargelagt noen motiv. Og vært nøye med lue, votter og ekstra snø krystaller. Men........ALLE står med bare ben!! Hihi.. blir nok forkjøla alle mine motiv..hihi. Kommer i neste innlegg over helgen...kortet må lages på lørdag...har ikke tid før. Blir litt tid til blogg besøk og kikke på alt det lekre som lages rundt omkring:-)...og en kommentar i ny og ne:-) Tusen takk for alle koselige kommentarer dere tar dere tid til å legge igjen. Setter stor pris på de alle:-) Ønsker alle bloggvenner en strålende og kreativ fin uke!!

søndag 20. oktober 2013

Guttekort hos meg idag:-)

Er så glad i dette søte motivet:-) Bildmålarna er nok en favoritt om dagen...fargelagt med promakers. Ark fra Maja og noen orange rester. Alle tekst stempler er fra North Star Stamps. Svertet kanter med distress. LalaLand vimpel dies...glad i den og:-)
Ønsker alle en fin kommende uke!

onsdag 16. oktober 2013

Tilda julekort:-)

Hei alle bloggvenner. Jeg har hatt en superfin scrappehelg på Ski-treffet! Som alltid blir det de man deler bord med man skravler mest med....så en ekstra tuuusen takk til Lena, Monica og Elise... sitter gjerne sammen med dere neste gang også....stoooorkost meg!! Hilst på/skravlet med flere hyggelige damer som før bare var kjent via bloggen. Noen ble det bare hei til og flere nye bekjentskaper ble det også:-) Takk til alle som var med å gjøre helgen så fiiiiin!!
Her er et julekort laget med Tilda, Pion ark, bazzil og noe resteark. God Jul diesen fra Kaboks og ny stjerne dies fra Memory B. Ellers kjent stæsj for en glad scrapper og blogger:-)
En enkel innside med tekst stempel fra north star stamps, min nye memory stjerne og Pion ark i fokus:-) Lagde flere kort til bursdag og jul med div nyheter for meg:-) som kommer i et senere innlegg. Ha en fin fin uke!!

onsdag 2. oktober 2013

Lommekort:-)

Dette lommekortet var det så moro å lage! Har brukt Maja ark, bildmålarna motiv, noen dies, roser og perler....og da koser jeg meg:-) Smart med det lille kortet inni...ikke sant? Gratulerer dies fikk jeg låne på messa av Connie....tusen takk for lånet.
Alltid masse inspirasjon å hente i blogg verdenen:-) Ekstra moro på treff for da får du se alle fine kreasjoner "live". Denne varianten ble laget på messa i Lillestrøm. Noen brukte 26 cm som utgangspunkt, denne er 22 cm før bretting. Og jeg har laget tre til som kommer ved en senere anledning:-) Tusen takk for alle koselige kommentarer! Ønsker alle en ny og fin høstuke med mange muligheter:-)