mandag 27. januar 2014

Ton-i-ton med Pion:-)

Dagens kort hos meg er laget med to Pion ark og et bazzil.
Stort sett favoritter som er med her også:-)...Pion ark, noen dieser, puncher, bånd, bling, roser, perler og bildmålarna motiv...da koser jeg meg i hobbykroken:-) Ikke bestemt anledningen for dette kortet ennå...så høyresiden er blank og venstre siden mulighet til å legge penger bak hjerteborden om det er ønskelig:-) Kan trykke på bildene så er det lettere å se detaljene(om man vil og har tid:-)
Deilig å lage et kort i duse farger og med mange sommerfugler!! Nesten alle kort som er laget hos meg i januar er julekort. Kjøpte flere nye stempler og nye juledies i desember og romjula. Da er det veldig lurt å lage julekort når inspirajonen kommer frivillig:-) Ønsker alle som er innom en strålende vinteruke!

mandag 20. januar 2014

Jente kort med Maja ark:-)

På lørdag var det første scrappetreffet i 2014:-) Takk til alle 13 scrappe glade damer som gjorde dagen/kvelden sååå fin!! Lagde dette kortet med Maja ark, noen dies fra( Marianne, Magnolia og Memorybox), tekst stempel fra north star stamps, rosa perler, blonder og søte Tilda( fargelagt med promaker).
Har ikke med mye pynt her...arkene er pynt i seg selv:-) Ikke sant?:-)
Blir ikke så mange kommentarer fra meg om dagen...men innom å kikker...takk til alle som er på min bloggliste for masse inspirasjon!!! Ingen nevnt ingen glemt:-) Ønsker alle som er innom en strålende fin og kreativ uke!

onsdag 1. januar 2014

Konvolutt kort hos meg idag:-)

Dette konvoluttkortet laget jeg til min kjære pappa ifjor:-) Digger Maja arkene og mine dies!! I mangel av posekort dekorerte jeg en off-white konvolutt. Kantene er svertet med distress pumice stone. Ellers kjente produkter for en glad blogger:-)
Nederste bildet er baksiden:-) Tekst stempelet er fra kaBoks. Passer til mange anledninger. Ønsker alle som er innom en strålende start på 2014!! Godt nytt scrappe år!