lørdag 31. mai 2014

Hjerte-staffeli med dies-bamse:-)

Ny hjertedies fra CL ble med meg hjem fra Bikuben igår! Bamsen er laget etter inspirasjon fra Unni! Syns det var sååå smart å lage bamsen med dies:-)...sjekk punch-art på nett...takk igjen for tipset Unni:-) Har bare brukt to bazzil ark og litt reste mønsterark på bamsen. En sommerfugl punch har vært i sving og blonde pynt/bling perler. Ellers bare dies:-) Ønsker alle en strålende sommerdag og fin helg!

torsdag 22. mai 2014

En eksplosjonsboks til en eller annen:-)

Min andre boks har vært i boks en stund:-) Så gøy å lage!!! Arkene er så fine i seg selv...minimalt med pynt egentlig. Litt bling perler, noen sølv hjørne stickers og bare noen få rammer til egen tekst m/retro blomster. Pengelomme i midten. To dies i sving på denne:-)
Litt mindre tid i bloggen blir det når mai er her med sol og sommer:) Er innom blogglisten og henter masse inspirasjon:-) Med ny innkjøpt oppbevaring til puncher og ny kommode...blir det alltid et kort til underveis i ryddingen. Pluteselig tilbake:-) Ønsker alle som er innom en strålende helg!

fredag 9. mai 2014

Nytt My Besties motiv:-)

Tenk så fort som tiden går.....9 mai allerede! Har laget et konfirmasjonskort med et av mine siste innkjøpte motiv:-) Lilla, grønt, hvitt og litt brunt på mønster ark og bazzil. Motivet er fargelagt med promakers og litt bling/perler må med. Teksten er fra north star stamps og blonden i bakgrunnen er fra Scrapmagasinet.
Det er sååå mye fint rundt omkring i bloggene jeg besøker...shoppe/ønske lista øker og øker. Helt ok:-) Finner stadig ut nye metoder på bruk av utstyr jeg allerede har...helt suuupert!! Har bl.a. laget en bamse med bruk av dies! Kommer plutselig i bloggen:-) Siste Skedsmotreff før sommeren er, fredag 23 mai. Om/når neste treff er/blir er fortsatt ikke bestemt. Heia Norge i Eurovision Song Contest!! Liker godt Sverige og Hellas:-) Imorgen er tvèn i stua min fra 21-24:-) Ønsker alle som er innom en strålende helg!